Απορίες ενοικίασης

get-info-b-icon

Τα φουσκωτά παιχνίδια δεν έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις.
Υπάρχουν πολλά σε διαφορετικά μεγεθη, σχήματα και χρώματα. Το φουσκωτό παιχνίδι που θέλει ο κάθε πελάτης για το πάρτυ του, το βρίσκουμε αναλόγως με τις διαστάσεις που υπάρχουν στο χώρο που θα τοποθετηθεί το παιχνίδι.

get-info-b-icon

Εάν ο χώρος είναι συγκεκριμένων διαστασεων, υπάρχει η δυνατότητα να έρθει ο ειδικός της εταιρείας στο χώρο σας, χωρίς κοστος, και να σας προτείνει τα παιχνίδια που μπορούν να τοποθετηθούν.

get-info-b-icon

Το κόστος του κάθε φουσκωτού παιχνιδιού είναι αναλόγως με το μέγεθός του.

get-info-b-icon

Ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να απασχοληθούν ταυτόχρονα είναι αναλόγως με το μέγεθος του φουσκωτού παιχνιδιού.

get-info-b-icon

Τα φουσκωτά παιχνίδια είναι ασφαλή για τα παιδιά, εάν τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας. Όπως, να μπαίνουν στο φουσκωτό παιχνίδι με γυαλια, με τσίχλες, με φαγώσιμα ή ότι άλλο υλικό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την ασφάλεια τους.

get-info-b-icon

Υπάρχουν ειδικοί συνεργάτες οι οποίοι, με μικρή επιβάρυνση, έρχονται στο χώρο και αναλαμβάνουν την επίβλεψη των παιδιών κατά τη διάρκεια που είναι το φουσκωτό παιχνίδι ανοιχτό.

get-info-b-icon

Τα φουσκωτά παιχνίδια έρχονται στων χώρο σας μια με δύο ώρες πριν την αρχή έναρξης του πάρτυ, και μαζεύονται στο τέλος κατόπιν συνεννόησης.

get-info-b-icon

Ο χρόνος που χρειάζεται για να στηθεί στο χώρο σας το φουσκωτό παιχνίδι είναι γύρω στα 15 λεπτά, και για να μαζευτεί είναι γύρω στα 20 λεπτά.

get-info-b-icon

Για να λειτουργήσουν τα φουσκωτά παιχνίδια χρειάζεται μια παροχή ρεύματος η οποία να μπορεί να αντέξει 2kw(π.χ. μια TV) και να είναι σε απόσταση έως 15 μετρά.

get-info-b-icon

Το στήσιμο και το μάζεμα του φουσκωτού παιχνιδιού γίνεται από τον ειδικό της εταιρείας και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει από τον πελάτη.

get-info-b-icon

Σε περίπτωση δυνατού αέρα η βροχής και εφόσον δεν υπάρχει κλειστός χώρος, η παραγγελιά ακυρώνεται. Για να ακυρωθεί η συμφωνία δεν πρέπει το παιχνίδι να έχει φτάσει στο χώρο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πάρτυ. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει μικρή χρέωση μονό για την μεταφορά (το ένα τρίτο τις συμφωνημένης τιμής).

get-info-b-icon

Όλα τα φουσκωτά παιχνίδια έχουν πιστοποιήσεις της Ε.Λ.Λ.Ο.Τ. και έρχονται στο χώρο σας με τα πιστοποιητικά τους.

get-info-b-icon

Το κόστος μεταφοράς είναι μέσα στην προκαθορισμένη τιμή για την Αθήνα. Για παραγγελίες εκτός Αθηνών υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

get-info-b-icon

Στις τιμές των φουσκωτών παιχνιδιών δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

 

Είστε εδώ: Αρχική Απορίες ενοικίασης